Tacofylld barkis
Barkis med tacofärs
1 långfranska/barkis
500 g blandfärs
1 påse tacokrydda
1 liten paprika
1 liten burk majs
10 körsbärstomater
2 dl crème fraiche
1 dl sweet chili (jag hade chilisås i stället)
1-2 dl riven ost
Skär av toppen på brödet och gröp ur innehållet.
1 långfranska/barkis
500 g blandfärs
1 påse tacokrydda
1 liten paprika
1 liten burk majs
10 körsbärstomater
2 dl crème fraiche
1 dl sweet chili (jag hade chilisås i stället)
1-2 dl riven ost
Skär av toppen på brödet och gröp ur innehållet.
Stek köttfärsen, häll på tacokrydda och vatten och fortsätt stek tills vätskan kokat bort.
Häll köttfärsen i brödet.
Tärna paprikan och lägg den ovanpå färsen ihop med majsen och halverade körsbärstomater.
Tärna paprikan och lägg den ovanpå färsen ihop med majsen och halverade körsbärstomater.
Rör ihop crème fraiche med Chilisås och häll ca hälften av detta ovanpå grönsakerna.
Strö över riven ost och gratinera i 250 grader ca 10 minuter.
Servera med sallad och resten av sweetchilisåsen!
Servera med sallad och resten av sweetchilisåsen!
Kommentarer
Trackback