Kolapannacotta

 
Kolapannacotta med stekta äpplen
6 st

2 dl kondenserad mjölk (konservburk)
3 dl vispgrädde
2 gelantinblad
1 krm vaniljpulver alt. en urskrapad vaniljstång

Äpplen
Smör
Råsocker
Kanel

Gör så här:
Lägg gelantinbladen i vatten.
Koka upp grädden, kondenserad mjölk.
Tillsätt vaniljen.
Dra av från plattan och krama ur gelantinbladen, och lägg ner dem i den heta gräddblandningen, och låt smälta. Häll upp i portionsformar, och låt den stelna lite lätt i kylen några timmar.
Strax innan serveringen så tärna några äpplen och stek ihop med lite råsocker, kanel
(jag hade dessutom på lite malen kardemumma och det var mums!) tills äpplena är mjuka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0